Bugun...


Morkoç gururla açıkladı: Ardahan esnafı sınıfı geçti!
Tarih: 24-09-2020 15:03:04 Güncelleme: 25-09-2020 14:17:04 + -



facebook-paylas
Tarih: 24-09-2020 15:03

Morkoç gururla açıkladı: Ardahan esnafı sınıfı geçti!

PolitikArdahan.com

Ardahan’ın çalışkan ve esnafın arkasında sağlam duruşuyla bilinen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, pandemi sürecinde Ardahan’da yapılan denetimlerde esnafın hijyen kurallarına büyük ölçüde uyduğunu açıkladı.


Her platformda esnafı destekleyen, yardımcı olabilmek adına gece gündüz çalışan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, gururla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği gibi pandemi süreci tüm dünyayı olduğu kadar ülkemizi ve Ardahan’ımızı da ciddi anlamda etkiledi. Bu etkiyi en aza indirmek adına oda olarak pandemi sürecinin ilk başından itibaren esnafımızın yanında durmaya çalışarak onlara destek olduk. Geldiğimiz noktada, özellikle işlerin aksamadan devamı için devletimizin belirlediği sağlıklı çalışma kuralları esnafımıza anlatıldı. Esnafımız da bu kurallara uyma konusunda çok özverili gayrette bulundu. İl Hıfzısıhha Kurulunca yapılan denetimlerde esnafımızın hemen hemen tamamına yakınının bilgilendirme levhaları, hijyen noktaları kurulması gibi tedbirlere uyduğunu gördük. Esnafımıza duyarlı duruşlarından dolayı teşekkür ediyorum.”


 




Kaynak: politikardahan.com



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ARDAHAN Haberleri

YUKARI