Bugun...


Yılın ilk siftahı Ülkü Ocakları’ndan!
Tarih: 03-01-2022 18:06:15 Güncelleme: 03-01-2022 19:39:15 + -



facebook-paylas
Tarih: 03-01-2022 18:06

Yılın ilk siftahı Ülkü Ocakları’ndan!

PolitikArdahan.com

Ardahan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, yeni yılın ilk saatlerinde il merkezinde bulunan esnafların kapı aralığına zarf içerisinde siftah parası bıraktı.


Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız öncülüğünde gençler, yeni yılın ilk gününde il merkezinde bulunan esnafların kapı aralığına zarf içerisinde mektup ve siftah parası bıraktı.

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız imzalı notta şu ifadelere yer verildi: “Kökleri Ahi Evran’a dayanan Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti süresince devam eden, kendine özgü adet, gelenek, görenek ve hiyerarşi ile günümüzde bizleri temsil eden değerli esnafımız; siftah berekettir, mutluluktur, huzurdur. Ekonominin durgun olduğu bu günlerde hepimiz her gün yeni umutlarla kepenklerimizi açıyoruz. Bugün siftahı bizimle yapın istedik. Sembolik siftah parasının sizlere bol kazanç ve bereket getirmesini diliyoruz.”



Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Bir şunu diyen bir yazı 'ULKU OCAKLARI IANOUN IOTN य? Kökleri Ahi Evran'a dayanan Osmanlı İmparatorluğu Türkiye Cumhuriyeti süresince devam eden, kendine özgü görenek hiyerarşi ilo gümümüzde bizleri temsil oden değerli esnafımız; Siftah Berekettir, Mutluluktur, Huzurdur, Ekonominin durgun olduğu Hepimiz gün yeni umutlarla kepenkierimizi Bugün siftahr bizimle yapın Istedik. Sembolik siftah parasının sizlere bol kazanç bereket getirmesini diliyoruz. ARDAHAN ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞI SeranYLD26633684278 654' görseli olabilir




Kaynak: politikardahan.com



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ARDAHAN Haberleri

YUKARI