Bugun...


İş Bankası Ardahan Şubesinden Ziraat Odası Başkanlığına ziyaret
Tarih: 21-04-2022 15:29:49 Güncelleme: 21-04-2022 16:55:49 + -



facebook-paylas
Tarih: 21-04-2022 15:29

İş Bankası Ardahan Şubesinden Ziraat Odası Başkanlığına ziyaret

PolitikArdahan.com

Türkiye İş Bankası Ardahan Şube Müdürü Özgür Şener, Ziraat Odası Başkanı Latifşah Sural’ı makamında ziyaret ederek çiftçilerin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.  Ziyarette, çiftçilere kolaylık sağlamak için neler yapılabileceği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Şener, bankacılığın en önemli görevlerinden biride çiftçiyi destekleme ve sahip çıkma olduğunu belirterek, “Son zamanlarda içinden geçtiğimiz pandemi dönemi bize tarımın nasıl vazgeçilmez olduğunu ve ne kadar önemli olduğunu bir kere daha göstermiş oldu. Bizler her zaman odalarımızın ve çiftçimizin yanındayız” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası başkanı Latifşah Sural ise çiftçilerin zor günler geçirdiğini belirterek, “Çiftçimize sağlanacak destek üretimi arttırarak sadece çiftçimizin yüzünü güldürmekle kalmayacak, devletimizi de önemli katkılar sağlayacak olup, ülke genelinde çiftçilerimizin, üreticilerimizin desteklenmesi, ithalatı düşürerek, ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır ”diye konuştu.


 




Kaynak: politikardahan.com



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ARDAHAN Haberleri

YUKARI