Bugun...


Kadına şiddete hayır toplantısı!
Tarih: 21-06-2022 14:12:17 Güncelleme: 24-06-2022 17:50:17 + -



facebook-paylas
Tarih: 21-06-2022 14:12

Kadına şiddete hayır toplantısı!

PolitikArdahan.com

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı”nı basın mensuplarına tanıtma amacıyla toplantı düzenledi.


‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ardahan İl Eylem Planı’nda, ‘Şiddete Sıfır Tolerans İlkesi’ ve ‘Kadına Yönelik Her Türlü Şiddeti Önleme’ programı kapsamında yeni dönemin şiddetle mücadele yol haritası için 4 ana hedef, 11 strateji ve 49 faaliyet belirlendi.

Tanıtım toplantısında konuşan Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki; “Şiddet kavramı topyekün bütüncül bir şekilde düşünülerek toplumun her katmanını kapsayacak şekilde etkili bir mücadele yaparak şiddeti ortadan kaldırabiliriz. Bu kapsamda ulusal düzeyde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı bakanlığımız tarafından 2022-2025 yıllarını kapsayacak şekilde yürürlüğü konuldu. Bizde Ardahan’da İl eylem planımızı hazırladık. Eylem planımızın tanıtımları devam ediyor. Bugünde siz basın mensubu arkadaşlarımıza tanıtım faaliyetimizi yapıyoruz” dedi.

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Sosyolog İslam Atalay, hazırlanan Kadına Şiddetle Mücadele Ardahan İl Eylem planı ve bu planın ile uyarlanması süreciyle ilgili sunum gerçekleştirdi.





Haber: Şenol Kirman




Kaynak: politikardahan.com



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ARDAHAN Haberleri

YUKARI