Bugun...



Tuncer Çakmak, Yenimahalle muhtar adayı


facebook-paylas
Güncelleme: 16-11-2018 17:24:24 Tarih: 16-11-2018 11:01

Tuncer Çakmak, Yenimahalle muhtar adayı


Ardahan’da Yenimahalle’de yaşayan Türk Telekom emeklisi galerici Tuncer Çakmak, yıllardır yaşadığı Yenimahalle’den muhtar adayı oldu.

Yaklaşık bir yıldır mahallesine hizmet etme adına çalışmalar yürüten Çakmak, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Yenimahalle muhtarlığı için aday olduğunu duyurdu.

Çakmak, “2019 yılı Mart ayında yapılacak olan muhtarlık seçiminde muhtarlık adaylığımı açıklıyorum. Bütün Yenimahalle sakinlerine sesleniyorum, mahallemiz için elimizden gelen ne varsa yapabilmek adına görüş ve önerinizi almaya ihtiyacımız vardır, gün içerisinde ofisimde bulunmaktayım sıcak bir çay içip muhabbet etmek adına bütün komşularımızı bekliyorum. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tuncer Çakmak kimdir:

01/01/1965 yılında Ardahan ilinde doğdu. 1986 yılında Ardahan Türk Telekom Başmüdürlüğünde görevime başladı, aynı zamanda Ardahan Yenimahalle Kars caddesindeki ikametine yerleşti. 01/02/2016 tarihinde Ardahan Türk Telekom Başmüdürlüğünde bulunan şef teknisyenlik görevinden emekli oldu. Halen ikamet adresinde bulunan dükkânında limitet şirketi kurarak mahallesine ve iline hizmet etmekte.
 




Kaynak: politikardahan

Editör: Dinçer Aktemur




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ARDAHAN Haberleri

YUKARI YUKARI